Microsoft 365

Microsoft 365 är ett Microsoft Office-verktyg för samarbete och produktivitet som tillhandahålls genom molnet som en samling tjänster. Alla tjänster i Microsoft 365 är utformade för att möta ditt företags behov av säkerhet, tillförlitlighet och produktivitet.

Resolutor är registrerad återförsäljare av Microsoft 365 och erbjuder alla versioner av Microsoft 365. Våra konsulter kan hjälpa er vid migrering till eller utveckling av tjänsterna inom BPOS.

Detta ingår i Business Productivity Online Suite:

• Microsoft 365-applikationer för företag
Världens ledande produktivitetsverktyg i en form som passar ditt företag, såväl idag som imorgon. En version av Microsoft Office levereras som en flexibel tjänst och stöds av molnanslutna Microsoft 365-tjänster, Microsoft 365-applikationer för företag är vårt mest kompletta produktivitetsverktyg. Du får de senaste versionerna av populära Office-program och Office Web Apps, som underlättar för dina anställda att skapa, kommunicera och arbeta tillsammans effektivt från nästan vilken plats som helst.

• Exchange Online
Exchange Online erbjuder e-post, kalendrar och kontakter som har utformats för att förse ditt företag med den kontroll du vill ha med den säkerhet och tillförlitlighet du behöver. Med Exchange Online kan du köra din e-post på våra globala servrar, som skyddas av inbyggda antivirus- och skräppostfilter och ha tillgång till obegränsad telefonsupport på It-nivå dygnet runt alla dagar på ditt lokala språk.

• SharePoint Online
Synkronisera teamen. SharePoint Online förser dig med en central plats där du kan dela dokument och information med medarbetare och kunder. SharePoint fungerar med de välkända Office-programmen och det är enkelt att spara dokument direkt i SharePoint. Det är också lätt att samarbeta om förslag och projekt i realtid eftersom du har tillgång till dokument och information praktiskt taget överallt.

•Lync Online
Lync Online är nästa generations kommunikationstjänst i molnet som sammanför personer på nya sätt överallt med hjälp av närvarostatus, snabbmeddelanden, videosamtal och interaktiva onlinemöten med ljud, bild och webbkonferenser. Lync Online förändrar ditt sätt att kommunicera med kollegor, kunder och partner från dagens mer slumpartade kommunikationsmöjligheter till ett mer samarbetsinriktat, engagerat och effektivt kommunicerande.

•Office Web Apps
Office Web Apps är ett behändigt online-komplement till Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint och Microsoft OneNote som underlättar för dig att öppna, visa och redigera dokument direkt i din webbläsare.

Komma igång med Microsoft 365

Kontakta oss på Resolutor så hjälper vi er med allt ni behöver.
Vi erbjuder er hjälp med att konfigurera en provperiod eller prenumeration.

Vi finns där för att hjälpa till, med allt från att konfigurera er tjänst första gången till att skapa anpassade och avancerade lösningar som passar era affärsbehov.